Baby Chameleon

- a Chameleon család blogja -

5 ajándék ötlet kisbabádnak (magadnak?) gyereknapra

2017. május 10. 07:47 - Daddy Chameleon

Ahogy azt már sokszor olvashattátok, a Baby Chameleon –nál nagyon hiszünk a tudatosságban, az élet bármely területéről legyen is szó. Így vagyunk ezzel akár a gyereknevelés-, akár a babaholmik vonatkozásában is. Miért lenne hát másként a gyereknap kapcsán, az ajándékozásnál?

Annál is inkább, mert a legkisebbeknek a gyereknap, de maga az ajándék is, leginkább semmit nem jelent. Azaz, még nem úgy tekintenek rá, mint egy nagyobb gyerek. Még nem kötnek érzelmeket egy-egy „vágyott” játékhoz, például. (Vágyott, értsd: a Mire vágyik a baba? lista első tíz helyén lényegében csak az anyuka van.) Így hát, lássuk be, kisbabáknál, gyereknapra, sokkal inkább magunknak vásárolunk, mintsem a kis porontyunknak.

Ezért, tökéletesen helyénvalónak hisszük, ha a kisbabák gyereknapi ajándékozását összekötitek valamilyen számotokra is kedves, hasznos dologgal. Vagy, ahogy mondani szokták, olyannal, ami mindenképp „sort tölt”. És, hogy akkor mitől lesz ajándék?

Attól, hogy alább igazi különlegességeket válogattunk össze nektek!

1. Azure natúrkozmetikumok: illatos, olajos babafürdető

Az Azure márka több szempontból is kedves a szívünknek. Teljes mértékben magyar tulajdonú brand és itthon folyik a termékfejlesztés is. A babafürdetőnek a létrehozásakor ügyeltek arra, hogy semmilyen bőrt irritáló vegyi anyag ne kerüljön a termékbe. Így például SLS (nátrium-lauril-szulfát; egy olcsó, felületaktív, tisztító hatású, gyakran allergizáló vegyszer) sincs a termékben.

A hozzáadott magas olajtartalom már a fürdés közben is hidratálja a baba bőrét –különösen a barackos, mivel az több olajat tartalmaz a benne lévő barackolajnak köszönhetően.

Érzékeny bőrű a babád? Semmi gond! Az Azure fürdetőibe igazoltan allergén-mentes parfüm került, így nem kell lemondani az illatokról.

A visszajelzések szerint az ekcémás gyerekek esetében is jótékony hatású. Természetesen a fürdetők nem tartalmaznak színezéket, kőolaj származékot, bio tartósítószerrel készültek és parabén mentesek. Sőt, a szülők is kényeztethetik magukat a felnőtt illatokkal. 

baby_chameleon_azure_baba_furdeto.png

A kifejezetten kisbabák számára fejlesztett fürdetőket ITT érheted el.

TIPP: A maximális hidratáltság érdekében fürdés után ne dörzsöld a baba bőrét, csak gyengéden itasd fel a felesleges vizet, hogy a fürdető olajtartalma minél inkább be tudjon épülni a bőrbe.

2. Baby Chameleon baba-mama kiegészítők: nyuszifüles babatörölköző

A Baby Chameleon is hazai baba-mama márka, a termékfejlesztés és az egyes szabásminták is mind saját készítésűek. Saját termékeink közül a „leg-leg-legkedvencünk” a nyuszifüles baba törölköző. Szerintünk a világ legcukibb baba holmija.

Képzeld el kisbabád mosolyát, élénken figyelő szemeit, amint lényegében egy, az egész kis testét tökéletesen befedő nyuszi jelmezből néz vissza rád! Még az apák szíve is elolvad a látványtól.

baby_chameleon_nyuszifules_baba_torolkozo.png

A Baby Chameleon nyuszifüles baba törölközőt ITT tervezheted meg magadnak.

Sokan úgy gondolják, hogy jó a kisbabáknak a sima törölköző is. Pedig nem. Kemény dió ám úgy szárazra törölni fürdetés után, hogy egyszerre legyen száraz a teste és a feje is. Főleg a legkisebbeknél, kiket igazából nem is törölgetünk, csak leitatjuk róluk a vizet. A kapucnis baba törölköző pont ezt segít megoldani.

TIPP: Miközben fürdik a bébi, tedd a törölközőt a fűtőtestre! Persze, ne legyen túl meleg, épp csak annyira, hogy a szoba levegőjének hőmérsékletét valamennyivel túllépje. A kis didergő test, hidd el, nagyon hálás lesz majd érte! 

3. EMKE Szerkók: egyedi nyomatos baba body

Baby body lényegében minden baba-mama üzletben vagy webshopban kapható. Nem véletlen: ez a ruhadarab a kisbabák egyik legjobb barátja. Hiszen puha, jó az érintése, a testhez hozzáérve biztonságérzetet ad, és mindezt úgy, hogy a hideg ellen is egy újabb rétegként funkcionál, anélkül, hogy a bébit korlátozná a szabad mozgásban. Továbbá, ma már lényegében szabadon meg is tervezhetőek.

Itt jön képbe az egyedi nyomatos body, mint ajándék. Lehet nem csak gyereknapra, hanem akár a gyermek szülinapjára is, de nagy sikernek örvend akár a szülők-nagyszülők körében is.

baby_chameleon_emke_baba_body.png

Az EMKE szerkók body-jait ITT találod.

Vicces szöveget, idézetet vagy informatív nyomatot szeretnél a body-ra nyomtatni? Saját fotót, vagy grafikát? Esetleg egy fényképet, amit te készítettél? A lehetőségek tárháza végtelen

TIPP: Az újszülöttektől kezdve a nagyobb gyermekeiden át magadnak is találsz itt cuccokat. A fent említett nyomatokat normál – vagy kismama pólóra is kérheted!

4. Angol Kalauz: babaangol tanfolyam szülőknek

Az angolkalauz.hu alapítója kisgyermekkori angol nyelvi neveléssel foglalkozik. Játékos angol nyelvi fejlesztéshez készít segédanyagokat: mondókás könyvet, vagy épp memória- és képkártyákat.

Kedvencünk a baba-mama online szülői tanfolyam. Ez egy angol nyelvi hang- és videóanyag, melyet online tanfolyam formájában érsz el. Így nagyon rugalmassá teszi a tanulást, és haladni is a saját tempódban tudsz – vagy ahogy a babád engedi.

baby_chameleon_angolkalauz_tanfolyam_k.png

Az Angol Kalauz babaangol tanfolyamát ITT éred el.

Ebben 8 különböző téma van, jellemzően 20 perces anyagokra bontva. Továbbá tag lehetsz egy zárt felületen és egy VIP Facebook csoportban is. Ezekben még további anyagokhoz is hozzájuthatsz, és kapsz kifejezetten magyar családokra szabott motivációs feladatokat is, ingyen. Valamint a többi hallgatóval is megoszthatjátok tapasztalataitokat egymással. Nem baj, ha kezdő vagy, a mérce a gyermeked, vele együtt te is fel fogsz zárkózni, hidd el!

TIPP: A csomag tartalmaz még egy 30 perces Skype konzultációt is, melyet egyben van részleteiben is igénybe vehetsz, hogy tökéletesen személyre szabott támogatást kapj a tanfolyam során.

5. HerbArting: baba testápoló

Ebben a testápolóban a gyógynövényeké a főszerep! Nem tartalmaz semmilyen illóolajat, így valóban, már a születéstől kezdve, 0 hónapos kortól használhatod!

Elkészítéséhez bio körömvirág kivonatát használják,  melyet öt hétig érlelnek, hogy tökéletesen kifejthesse hatását. Így, a bolti körömvirág-olajhoz képest, amit hevítéssel állítanak elő, ebben az olajban minden értékes hatóanyag benne marad.

Másik fontos összetevője a bio kamilla főzet, ami kényezteti a kicsik érzékeny bőrét. A hozzáadott finom bio mandulaolaj és minőségi sheavaj  puhítja és ápolja a bőrt.  A hozzáadott E- és B-vitamin pedig vitalizál, hogy minden reggel puha bababőrt puszilgathass. 

baby_chameleon_herbarting_baba_testapolo.png

A HerbArting baba testápolót ITT találod.

Így gondoskodik arról, hogy megnyugtassa a babád bőrét, akár csak az esti fürdetések után, akár, ha a nyári nap és a víz kiszárította vagy pirongatta is meg.

TIPP: Vevői visszajelzések szerint még az ekcémás bőrt is nyugtatja. Jól kiegészítik egymást a babafürdetővel!

 

Ha szívesen olvasnál hasonló termékbemutatókat, vagy csak nem szeretnél lemaradni további bejegyzéseinkről: kövesd a Facebook oldalunkat! (Itt alul és jobb felül is like-olhatsz minket.) 

Ha pedig inkább e-mailes vagy, iratkozz fel hírlevelünkre ITT.

 

Forrás: babychameleon.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babychameleon.blog.hu/api/trackback/id/tr1512494671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása