Baby Chameleon

- a Chameleon család blogja -

Ne vegyél Baby Chameleon-t, ha ...

2018. február 07. 09:00 - Baby Chameleon

A Baby Chameleon márka megalapításakor, tehát már a kezdetektől egyértelmű volt számunkra, hogy a Baby Chameleon holmiknak többnek kell lenniük, mint pusztán kézműves termékeknek. Pláne, hogy a kézműves szó kezdi elveszíteni nemes fényét.

Sőt! Ma már a kézművesség egy plasztikus fogalom lett: kinek-kinek mást és mást jelent. Az egyes kézműves alkotók más és más érzést és jelentést társítanak e szóhoz. Például, biztos lehetsz benne, hogy mást ért alatta egy pék és mást egy varrónő. Mást egy sörfőzde és mást egy sajtkészítő.

Így hát, nem véletlen, hogy márkánkat nem a kézművesség alapjaira emeltük, hanem több, kézzel foghatóbb értékre. Ezek az értékek tulajdonképpen ügyek. Jó ügyek, melyek mellé odaálltunk, és melyekben személyes érintettségünk is van vagy volt. Vagy éppen, az idők során: lett.

A Baby Chameleon értékei

A nélkül, hogy túl bőven kifejtenénk (eredeti cikkünkben, jelen Baby Chameleon posztunk forrásában leírjuk a részleteket), említsük meg alapvető értékeinket – néhány gondolattal kiegészítve!

Segítjük az anyákat

Csak az az anyuka vagy kismama tudja ezt értékelni igazán, aki érezte már azt a bizonytalan félelmet, melyet az okoz, hogy: be kell jelentenie a munkahelyén, hogy babát vár. Nagyon sok cég van még ma is hazánkban, akik ezt nem tudják tolerálni, így félő, hogy e miatt elveszik az állása, vagy nem várják vissza.

Minőség

Csak olyan holmikat adunk ki a kezünkből, amit mi is odaadnánk Kála Johannának. Sőt! Kicsit úgy vagyunk vele, hogy inkább még annál is csak magasabb minőséget. Minden anyuka és minden pici baba megérdemli, hogy legalább egyszer, legalább tőlünk, de a legjobbat kapja. Pont.

varrogep_minoseg_kezzelkeszitett_baby_chameleon.jpeg

Kép forrása: Pexels

1%

Bevételeink 1%-ából minden évben egy, az újszülöttek jobb-létéért tevékenykedő intézményt vagy alapítványt támogatunk. Tavalyra is, és már idénre is megvan a támogatottunk! <3

#babapapa

Legújabb ügyünk a baba-papa márkaság, a #babapapa mozgalom. Hisszük, hogy az apáknak is legalább olyan fontos szerepe van a gyermekek életében, mint az anyukáknak. És, hogy min alapszik ez a hitünk? Nos … megéltük. Egy nagy reményünk és vágyunk, hogy a TV-ben ne csak anyukákkal készüljön pelenka vagy baby étel reklám :)

Te melyik értékünkkel értesz leginkább egyet? Mit gondolsz, mi illene még vállalásaink sorába? Köszönjük, ha megosztod véleményed kommentben!

ajanlott_cikk_babapapa_ne_vegyel_baby_chameleon.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babychameleon.blog.hu/api/trackback/id/tr9013641664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása