Baby Chameleon

- a Chameleon család blogja -

Rendhagyó babaköszöntő ajándék ötletek

2018. április 12. 14:56 - Baby Chameleon

A legtöbbször a babaköszöntő ajándék csak a kisbabának szól, ami általában a legkisebb méretű body, vagy rugdalózó, vagy az ötvenhatodik névvel hímzett babatakaró lesz. A szülők szinte teljesen el vannak ilyenkor felejtve. Pedig a kisbaba megszületésével ők szülőkké váltak. Egy teljesen új identitást kapnak, új feladatokkal, új felelőségi körökkel és új napirenddel.

Ha tarolni szeretnél az első látogatáskor, akkor ezt a listát neked állítottuk össze.

Miért pont ebből a babaköszöntő ajándék listából válassz?

  • Mert kifejezetten az újdonsült anyákra és apákra fókuszál (na jó, nem teljesen ;) )
  • Mert egytől egyig szintén anyukák vagy apukák készítik.
  • Mert mind a legjobb minőséget képviselik a saját kategóriájukban.

#anyakávé és #apakávé bögrével

babakoszonto_ajandek_anyakave_apakave_bogrevel_baby_chameleon.jpg

Az első hetekben a kávé nagyon fontos része a napi rutinnak. Mert amíg a kicsi nagy valószínűséggel új életterével ismerkedik, addig az újdonsült szülők pedig az inszomniával. Bízz bennünk! A kávés mémek nagy része igaz. A szülők már tudják. :)

Míg az #anyakávé 1800-2100 m magasan fekvő Yirgacheffe régióból származó arabica kávészemek alkotják, addig az #apakávé 90%-ban brazil, 10%-ban El salvadori arabica kávékeverék. Mind minőségben, mind életérzésben luxus kategóriának számit ezeknek a kávéknak a fogyasztása. Más liga, mint a bolti társaik.

A WHO a várandós illetve a szoptatós nőknek sem tiltja a kávéfogyasztást, csak felső határt ad (körülbelül napi 300 mg koffein-nél ne fogyasszanak többet), ami nagyjából 3-5 presszókávét jelent, a kávé fajtájától függően. Így felelősen fogyaszd!

Itt tudod megrendelni.

Girland

babakoszonto_ajandek_szives_girland_juccwork_baby_chameleon.jpg

A JuccWork egyedi girlandja - melyben különböző struktúrájú és színű anyagokat ötvöz – egyszerűségével és játékosságával letisztult, designer darabja lesz a szobának. A lufik, pomponok és szívek vidámságukkal már-már hívogatják a tavaszt! A girlandokban a legjobb, hogy tulajdonképpen… végigkísérik a kisbabát, ahogy cseperedik. Hiszen kisovisként és iskolásként is díszíthetik a szobáját.

Itt tudod megrendelni.

Chefbag ajándékutalvány

babakoszonto_ajandek_chefbag_etelek_baby_chameleon.jpg

Hidd el! Egy új szülőnek sokszor a legtöbb, amit babaköszöntő ajándék gyanánt adhatsz, az egy megnyert fél-egy óra! A Chefbag eltörli a főzéssel járó gondokat azzal, hogy elintézi a bevásárlást és konyhakész, kiporciózott alapanyagokat; valamint fázisfotós receptkártyát szállít házhoz. Az újdonsült szülőknek lényegében csak a megfelelő időben és sorrendben a lábosba kell rakni a konyhakész alapanyagokat és … már tálalhatnak is!

Itt tudod megrendelni.

+1. Fotózás utalvány

babakoszonto_ajandek_photo_m_baby_chameleon.jpg

A kisbabák az első egy évükben mennek végig a legtöbb változáson. Ha pedig láttál már gyerekes szülőt, biztos láttad: lépten-nyomon telefonnal rögzítik kis csodájuk minden lépését. Képzeld el, hogy babaköszöntő ajándék gyanánt összevonod a fentieket, és egy profi fotózás-t adsz nekik - a Photo-M-nél. Legyen szó baba-, gyerek- vagy éppen családi fotózásról, tökéletes családi programot és egy örök emléket ajándékozol az újdonsült szülőknek.

Itt tudod megrendelni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babychameleon.blog.hu/api/trackback/id/tr7813829728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása