Baby Chameleon

- a Chameleon család blogja -

Madár látta Kaméleon

2017. június 07. 18:42 - Baby Chameleon

Örömhír: Madár látta Kaméleon!   

Kedves Barátaink, blog Olvasók!

Nagy megtiszteltetésben volt részünk a minap. Erdei Zsolttal, Madárral – akit talán senkinek sem kell bemutatnunk-, és csodálatos párjával, Rékával találkoztunk.

Az úgy volt …

Szóval, Daddy Chameleon életében a sport, főleg a küzdősportok – a mostani látszat (és pocak) ellenére-, mindig is fontos szerepet töltöttek be. Például könnyek között tette fel anno a kérdést „Kokó után”, hogy vajon lesz-e még az életében olyan kaliberű harcos, akiért hajlandó akár késő éjszaka is fennmaradni, akiért az egész ország kéz a kézben szurkolhat? És lett!

Zsolt, véleményünk szerint ma Magyarországon az egyik legnagyobb sztár! Vitathatatlanok az  ökölvívásban elért eredményei, melyek mögött valós és emberfeletti teljesítmény van. És, ami talán még ezeknél is kedvesebbé és emberközelibbé teszi őt számunkra, az a mérhetetlen szerénysége és alázata. Mindezzel tudunk azonosulni. Példakép lehet sokaknak, de nem csak a sportban. (Hiszen nagyon jól menedzseli magát, mint „márkanevet” is.)

erdei_zsolt_madar_reka_baby_chameleon_ajandek_kibontas_k.jpg

erdei_zsolt_madar_reka_baby_chameleon_ajandek_kibontas_nyalkendo_k.jpg

És mindezek mellett marad ideje a családra is. Nem is lehet ez másként, hiszen épp, csak pár hete, hogy Viktor és Gréti után megszületett  harmadik gyermeke is, Vili – aki Rékával a második közös gyermekük. A kicsi még kórházban van, így Rékával naponta járnak hozzá. Ennek apropója volt amúgy a találkozásunk is: szeretetünk és nagyrabecsülésünk jeleként szerettük volna  megajándékozni őket, pontosabban a kisfiút egy kis szerény ajándékkal.
Nagyon jó érzés, hogy szemmel láthatóan örültek neki!

erdei_zsolt_madar_reka_baby_chameleon_ajandek_kibontas_nyalkendo_sapka_k.jpg

erdei_zsolt_madar_reka_baby_chameleon_ajandek_minky_takaro_k.jpg

Egyebekben hallatlanul „normális”  pár ők: nagyon vicces az állandó évődésük – szerintünk sosem unatkoznak! Beszélgettünk a média igazság torzító képességéről is – ami szerint elvileg ők már nincsenek is együtt… Jah, és még gyereknevelési tanácsokat is kaptunk tőlük. Úgy elröppent az egy órás kávézgatásunk, hogy öröm volt nézni.
Egy normális világban valahol itt és így kezdődnek a barátságok?!

erdei_zsolt_madar_reka_baby_chameleon_egyutt_k.jpg

Így a végére még valamit, csak, hogy érzékeltessük, hogy Zsolt igazából tényleg egy igazi, allűrök nélküli sztár.
Sportos rövidnadrág, márkajelzés nélküli fehér póló, halk szó, semmi feltűnősködés. Valaki, aki bármelyikőnk is lehetne. És mégis: a jó idő miatt zsúfolt Mikszáth téren, ahogy haladtunk az autó felé, lépésről lépésre, méterről méterre állt meg az élet, hallgattak el az emberek és súgtak össze egymással: - Ez ő? Ez tényleg Erdei Zsolt?

Köszönjük Rékának és Zsoltnak, hogy időt szántak ránk!

erdei_zsolt_madar_baby_chameleon_egyutt_k.jpg

Baby Chameleon pedig sok ölelést és szeretet küld kis barátjának, Vilikének!

 

Ha szeretnéd, kövesd a Facebook oldalunkat! (Itt alul és jobb felül is like-olhatsz minket.) 

Ha pedig inkább e-mailes vagy, iratkozz fel hírlevelünkre ITT.

 

Forrás: Baby Chameleon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babychameleon.blog.hu/api/trackback/id/tr8112575275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása